Üdvüzlünk weboldalunkon!

Hogyan garantáljuk ügyfeleink maximális elégedettségét?

Az egyedi, minőségi konyhabútor tervezése rengeteg kihívással jár, hiszen minden bútor közül a konyhabútor a legbonyolultabb, legösszetettebb alkotás. Még egy kisebb és egyszerűbb konyhabútor is hozzávetőleg ezer kisebb-nagyobb alkatrészből áll össze, milliméter pontos információkkal megfűszerezve. Egy nagyobb „L” alakú, netán „U” alakú konyha komoly tervezői munkát és dokumentációt igényel, arról nem is beszélve, ha a helyszín adottságai miatt tompaszög befordulásokkal, tetőtéri szekrénykialakításokkal, és összetettebb szigetkialakítással kell kalkulálni. A lehetőségek tárháza végtelen, ebből kifolyólag a buktatók és megoldandó problémák köre is széles körű. De hogyan érjük el, hogy a legbonyolultabb, legösszetettebb konyhabútor több ezer alkatrésze, milliméter pontosan, a kellő időpontra álljon össze egy szemet gyönyörködtető műalkotássá?

  1. A létező legjobb szoftvereket és tervezőprogramokat használjuk! Ügyfeleink számára minden esetben pontos 3D tervet készítünk. A 3D terv milliméter pontosan, méretarányosan megmutatja a végeredményt, így lehetőség adódik további apró változtatások, színválasztás, praktikussági módosítások elvégzésére. A 3D terven szembetűnő lesz, ha valamilyen megoldás nem lehetséges, vagy esetleg kényelmetlen lenne a használat. De a lényeg! A tervezőprogram a háttérben milliméter pontosan tartalmaz minden gyártási információt, az utolsó csavarig és fogantyúig valamennyi adat másodpercek alatt kinyerhető, és minden alkatrész legyártása, ezen információk alapján történik. A csúcskategóriás szoftverek kiküszöbölik az emberi hibákat, ezúttal pontosan szemléltetik ügyfeleink számára vadonatúj konyhabútoruk felépítését.
  2. Szakemberekkel dolgozunk. A My-Kitchen konyhastúdiónál minden munkafolyamatot az arra dedikált, szakmailag fölkészült szakember végzi. A bútorok tervezését tapasztalt bútortervezők végzik, akik ügyfeleinkkel közvetlenül kommunikálva, folyamatos egyeztetések során tervezik meg a kívánt bútorokat. A bútorok helyszíni szerelését szakmailag kiváló asztalosok végzik, kik részletes dokumentációk és milliméter pontos tervrajzok alapján dolgoznak.
  3. Igényes előkészítés: bútorainkat saját műhelyünkben készítjük elő. Leellenőrizzük az alkatrészlistákat, a bútorlapok, ajtófrontok és munkalapok állapotát. A bútorokat műhelyünkben összeszereljük, majd becsomagoljuk, így szerelésre kész állapotban szállítjuk a helyszínre, ezzel minimalizálva a helyszínen töltött idő hosszát és maximalizálva az elégedettséget.

Amint látható, mindent elkövetünk ügyfeleink elégedettsége érdekében. Amennyiben egyedi konyhabútort szeretnél, és sikerült meggyőznünk Téged, keress föl minket megadott elérhetőségeink egyikén, és megkezdjük a közös munkát álmaid konyhabútorán.

Egyedi konyhabútort szeretnél?

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

Oszd meg a bejegyzést!

Talán ez is érdekel:

Legyen a konyhád tökéletes lenyűgöző időtálló

Miben segíthetünk?

Bárminemű kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésedre!