Lakásfelújítási támogatás

Egyedi konyhabútor 50%-os lakásfelújítási támogatással? Igen!

Itt egy elképesztő lehetőség, hogy lakásfelújítási támogatással, fél áron hozzájuthass álmaid konyhabútorához, melyet a legnagyobb odafigyeléssel, a te igényeidre szabva, csakis Neked és családodnak készítünk.
Sokat hallottál már az 50%-os lakásfelújítási támogatásról, de nem tudod hogyan vágj bele? Sok a ködös részlet? Kérdéseid vannak?
Vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen tájékoztatunk téged a lehetőségekről, egyúttal felajánljuk INGYENES konzultációnkat, mely során közösen megbeszéljük és megtervezzük jövőbeni konyhabútorodat.
A támogatás maximális összege 3 millió forint, azaz, ha 6 millió forintot költesz lakásfelújításra, ebből 3 millió forintot utólag visszaigényelhetsz az államtól.

Mik a legfontosabb feltételek?

  • Legalább 1 gyermek
  • Köztartozástól való mentesség
  • Legalább 1 év társadalombiztosítási (TB) jogviszony
  • Számlákkal és szerződésekkel igazolt lakásfelújítási munkálatok (ebben mi segítünk)

Belevágnál? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ingyenes konzultáció és helyszíni felmérés!

A konzultáció hozzávetőleg 50-60 percet vesz igénybe. Ennek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat. Bútorainkról minden esetben pontos 3D tervet készítünk Neked.

Kitűnő minőségű egyedi konyhabútorod 6 héten belül otthonod részét fogja képezni. Kérésedre ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ami után pontos árajánlatot küldünk, így nálunk biztosan nem fogsz találkozni rejtett költségekkel.

Legyen a konyhád tökéletes lenyűgöző időtálló