Üdvüzlünk weboldalunkon!

Színek és ajtófrontok

Az itt látható színek és minták csak egy részét képezik a nálunk elérhető anyagok széles választékából. Ha teljeskörű tájékozódást szeretnél a nálunk elérhető mintákból, vedd föl velünk a kapcsolatot, és látogass el irodánkba.

Kattints az ajtófront család nevére a színek megtekintéséhez!

Ezt javasoljuk, ha a mindennapokban jól használható, kedvező árú konyhát keresel. Letisztult felületek, 2mm-es vízálló élzárással ellátott bútorlap ajtófrontok. Itt látható néhány példa a nálunk kapható több mint 100 színből! 

Közkedvelt opció a kifinomult vonalak és modern dizájn szerelmeseinek. Ezt az opciót javasoljuk, ha sima felületű, normál vagy mélymarású ajtófrontokat szeretnél, matt vagy famintás kivitelben.

Ha magasfényű konyhát keresel, itt megtalálod a számításaidat. Ragyogó ajtófrontokból, és festett prémium felületekből választhatsz.

Ha igazán egyedi és extra konyhát szeretnél, akkor több száz színből választhatod ki, ami a legjobban illik Hozzád — magasfényű festett MDF, netán matt MDF ajtófrontok, vagy extrafényes akril egyedi színben, hogy senki másnak ne legyen ilyen konyhája, csak neked. 

Nézd meg élőben!

Kérj ingyenes konzultációt irodánkba, vagy ingyenes helyszíni felmérést!

A konzultáció hozzávetőleg 50-60 percet vesz igénybe. Ennek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat. Bútorainkról minden esetben pontos 3D tervet készítünk Neked.

Kitűnő minőségű egyedi konyhabútorod 6 héten belül otthonod részét fogja képezni. Kérésedre ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ami után pontos árajánlatot küldünk, így nálunk biztosan nem fogsz találkozni rejtett költségekkel.

Legyen a konyhád tökéletes lenyűgöző időtálló

Miben segíthetünk?

Bárminemű kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésedre!