Üdvüzlünk weboldalunkon!

Mi határozza meg egy egyedi konyhabútor árát?

Az egyedi bútorok árát számos tényező befolyásolja, melyeket a legtapasztaltabb szakemberek sem tudnak számításba venni néhány másodperc alatt. Pontos ajánlat érdekében keress föl minket elérhetőségeink egyikén, így becslés helyett forintra pontosan megmondjuk, mennyibe fog kerülni az új konyhabútorod. Az árakat befolyásoló tényezőkről összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Az elsőszámú szempont, ami meghatározza a konyhabútor árát, az ajtófront típusa. Ha a legkedvezőbb árfekvésű konyhabútort szeretnéd, válaszd a BÚTORLAP ajtófrontokat 2mm-es lekerekített élzárással. Ennél hozzávetőleg 10-20%-al drágábbak az MDF fóliás ajtók, matt és famintás színekben. Az MDF ajtók magasabb minőséget képviselnek, a legtöbb konyhabútor ilyen jellegű ajtókkal van ellátva. A magasfényű ajtófrontok hozzávetőleg 15-30%-al drágábbak matt párjaiknál. Egyedi színű bútor esetében további 10-15%-os áremelkedéssel kell számolni, így elmondható hogy az egyedi színű bútorok viszonylag magas árfekvést eredményeznek.

A leggyakrabban alkalmazott és legkedvezőbb árfekvésű munkalap típus a 38mm vastag laminált munkalap. Ebből a típusból rendkívül széles színválaszték érhető el, mint famintás, kőhatásű, betonhatású, márványos stb.  A modern, kopásálló technológiáknak köszönhetően, kifejezetten jó minőségű termékek készülnek, melyek 10-20 évig gondtalanul kiszolgálnak minket. Az ilyen jellegű munkalapok ára 12 000Ft- 30 000Ft között mozog méterenként. Ennél jóval magasabb árkategóriát képviselnek a kő, kvarckompozit, akrill, vagy tömörfa munkalapok, melyek esetében 80 000Ft – 250 000Ft között mozoghat az ár méterenként. 

Ha már egyedi konyhabútort vásárol az ember, érdemes jó minőségű fiók szerelvényt választani. Az általunk forgalmazott prémium fióktestek hangtalanul záródnak, használatuk rendkívül kényelmes. Az ilyen jellegű fiók szerelvények hozzávetőleg 8000Ft-15000Ft/darab áron érhetők el a kívánt mérettől függően, így ha egy konyhabútor 4db fióktestet tartalmaz, akkor hozzávetőleg 30-40 000Ft költséggel kell számolni.

Egy konyhabútor beljesét számos fajta vasalattal meg lehet tölteni, melyek mind a kényelmünket szolgálják. Az így elérhető vasalatok köre rendkívül széles, vastag katalógusok vannak megtöltve az egyes típusokról. A legáltalánosabb kamravasalatok a 15-30cm széles, alsó szekrénybe építhető kihúzható rácsos kosarak, melyeknek ára 20-35 000Ft körül mozog. Ennél valamelyest drágábbak a sarokszekrénybe építhető félkör alakú, vagy 3/4 kör alakú rácsos szerelvények, melyek esetében 30-50 000Ft-al kell számolni. A prémium sarokszekrény vasalatok, mint a Magic Corner, vagy babapiskóta formájú sarokvasalatok, esetleg kihúzható toronyszerelvények esetében 110-140 000Ft/db árral kell kalkulálni.

Talán nem is kell hosszan kifejteni, hogy minden tényező közül, a leginkább ármeghatározó szempont, a konyhabútor mérete. Itt számításba kell venni az alsó szekrények hosszát, a sarokfordulókat, a fölső szekrények mélységét és magasságát, kiváltképp, hogy mennyezetig történik a beépítés, vagy kisebb szekrényeket kell beszerelni. Így látható, hogy az egyedi konyhabútorok árát, pontos kalkuláció alapján tudjuk elküldeni ügyfeleink részére. 

Legtöbb munkánkat Budapesten és Pest megyében végezzük. Erre a régióra egységes kiszállítási árakkal dolgozunk, vagy minimális eltérés mutatkozik az egyes települések között, így nem kell attól tartani, hogy az említett régión belül, érdemben növekedne az ár az elhelyezkedés miatt. Vidéki, esetleg külföldi munkavégzés esetén, a távolságtól függően, egyedileg határozzuk meg, hogy a helyszín milyen hatást gyakorol a végső árra.

Ingyenes konzultáció és helyszíni felmérés!

A konzultáció hozzávetőleg 50-60 percet vesz igénybe. Ennek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat. Bútorainkról minden esetben pontos 3D tervet készítünk Neked.

Kitűnő minőségű egyedi konyhabútorod 6 héten belül otthonod részét fogja képezni. Kérésedre ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ami után pontos árajánlatot küldünk, így nálunk biztosan nem fogsz találkozni rejtett költségekkel.

Legyen a konyhád tökéletes lenyűgöző időtálló

Miben segíthetünk?

Bárminemű kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésedre!